Wonder

image24
Hon visste inte längre vad hon visste. Visste hon det hon hade vetat? Eller var tanken förändrad över tidens gång? Önskade hon kanske inte längre samma sak, det var frågan. En sorgsenhet sträckte sig alltid över hennes sinne när hon tänkte kring det. Det är morgon nu, när hon skriver. Det är morgon och försent. Hon borde ha varit igång tidigare, det vet hon. Men sängen var alltid så varm. Den är varm. Men nu sitter hon här. Hon visste inte längre vad hon tänkte. Kanske var det mer ett minne, den tanken, att hon saknade och att hon ville? Var det kanske mer en sorgsen önskan nu? Att någon hade önskat då hon önskade? Att någon hade velat mer än hon? Då. Att någon varit du. Hon vet inte. Hon vet aldrig vad hon önskar längre, aldrig vad hon vet. Vet inte vad som innerst inne finns. Hon vet bara att en sorgsen önskan vilar där, som inte längre har någon mall. Vet bara att hon är vaken och att hon skriver nu. Men att sängen, den står kall.
Kommentarer
Postat av: C-O

En föränderlig tid

I en tid av upplevd ensamhet, är det lätt att undra och fundera. De många tankarna och de svåra frågorna är inte lätta att hålla isär. Tiden går och det är lätt att känna sig stressad. Dock är det viktigt att stanna upp och fråga sig om det verkligen är av vikt att stressa. Vi gör så mycket dumt under stress och tar man det bara lugnt så brukar allt ordna sig ändå. För det mesta till det bästa! Allt är föränderligt. Det som är nu är inte sen. Vad som är sen är inte nu. Vad som idag är kallt blir varmt!

2008-03-06 @ 10:01:33
Postat av: K

C-O: Oj, blev nästan förvånad - jag får ju aldrig kommentarer i den här bloggen.
Fint skrivet av dig =) Mycket sant också! Men jag syftade en del på känslor/kärlek som varit mer än nått annat. Fast jag gillade ditt avslut "Vad som idag är kallt blir varmt" =) Fint!

2008-03-06 @ 16:23:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0